Valmennus joka ylitti odotukset

Tammikuussa 2023 aloitettiin kuuden valmennettavan kanssa elämäntapamuutoksia. Mitä tuo valmennus sisältää ja miksi se on suosittu?

Syksyllä 2022 mietin omaa työtä valmentajana. Olin tehnyt tuohon mennessä puolitoista vuotta yksilövalmennuksia. 

Kiinnostuin ajatuksesta, että ehkä voisi olla pienryhmälle kiinnostusta. 

Otin tietoisen riskin tässä kun lähdin rakentamaan pohjaa ja etsimään valmennusalustaa. Sillä valmennusalusta ei ole ilmainen ylläpitää ja aikaa rakentamiseen oli rajallisesti. Halusin tuon valmennuksen tammikuun 2023 alkuun valmiiksi.

 

Olen valmentanut näissä pienryhmissä Rasvanpolttoa ja lihasmassaa -pienryhmät mahtavia porukoita jotka ovat tehneet täyttä työtä. Sitoutuneet tekemään neljän kuukauden aikana sen kaiken, jotta saavuttavat tavoitteensa sillä sehän on vain neljä kuukautta sinun elämästäsi pois, eikö?

 

Vain neljä kuukautta sinun elämästäsi

Neljässä kuukaudessa opit treenaamisesta salilla paljon enemmän kuin missään muussa valmennuksessa hyvin yksinkertaisesti. Ruokavalio on jokaiselle räätälöity oma kokonaisuus, johon saa toivoa sisältöä. Ja teet tuloksia mahtavassa porukassa!

 

 

Tammikuussa 2023 aloiteltiin pilottiporukan kanssa treenit ja minua jännitti ihan kauheasti aloittaa tuota, sillä olihan kaikki tekeminen minun vastuulla. Enemmän jännitti se miten ryhmäläiset lähtevät tekemään liikkeitä ja tuleeko vastaan isoja haasteita ohjelman toimivuudesta pienryhmälle. 

 

Jo ensimmäisten treenien jälkeen oli ilo nähdä miten hyvän tuulista ja positiivista treenaajaa lähti kotiin <3

 

Vahva tunne

Tuo vahvisti tunnetta siitä että olin ehkä luonut valmennuksen joka tulee olemaan minun avainjuttu ja niinhän siinä on käynyt. Nyt kesällä 2024 pidän välikesän jolloin ryhmiä ei ole. Treeniohjelman muutos vaikka entinenkin oli toimiva kyllä, mutta vaatii hiukan päivittämistä joissan kohtaa. Ravinto-ohjelmiin tulee lisää ihania reseptejä. Joku kysyi joskus, että onko tämä vhh -ruokavalio, niin kyllä se osittain on sitä. Rasvanpolton ruokavaliosta voit käydä lukemassa tästä blogitekstistä Rasvanpolton tärkeimpiä asioita

 

Treeniohjelma on paras juttu mikä motivoi

Treeniohjelma on vaihtuva, me ei jumputeta kuukaudesta toiseen samaa vaan se vaihtuu joka viides viikko hiukan. Pakaroita kaipaavat pääsevät tositoimiin seuraavissa aloituksissa ja myös keskivartalolle on tällä kertaa erilliset treenipäivät ja ohjelma jolla teet hyvää tulosta neljän kuukauden aikana.

 

1,5 vuotta nyt kesällä 2024 on tullut täyteen valmentaa ihmisiä joilla on ollut halua muutokselle ja uuden elämän alulle. Tämä aika on opettanut paljon haasteista ja siitäkin miten tästä valmennuksesta muotoutui sellainen johon en olisi ikinä uskonut pääseväni. Tämä opetti sen että intuitioon kannattaa luottaa!

 

Suosittu pienryhmä

Rasvanpolttoa ja lihasmassaa -valmennus on suosittu ryhmä johon on paljon tulijoita lähteä mukaan, mutta paikkoja on pienryhmä -liveihin rajoitetusti tarjolla. 

Seuraavat aloitukset, paikkoja enää rajoitetusti Rasvanpolttoa ja lihasmassaa -pienryhmät

 

Jokainen ryhmään tulija saa Trainero -sovelluksen käyttöönsä valmennuksen ajaksi, missä kaikki ohjelmat ja kalenteri kulkee kätevästi mukana. Kalenteriin voit lisäillä omiakin treenejä ja tekemistä mikä motivoi.

 

Jos sulta kysyttäisiin, että lähtisitkö tähän nyt elokuussa mukaan, mitä vastaisit? Mitä jos tämä ryhmä olisi ainut mahdollisuus tehdä huikea muutos? Haluatko missata sen?

 

Ravinto-ohjelma jolla tehdään tulosta

Ravinto-ohjelmassa tulee uutena suoliston hyvinvointiin vaikuttavia reseptejä ja ne ovatkin herkullisia kyllä. Helppoja arkireseptejä pannulla tehtäviä ruokia on kivaa kokkailla ja olen kuullut että koko perhekin on ryhtynyt syömään samaa ruokaa ja pöydässä viihdytään hyvällä tuulella. Reseptit ovat herkullisia ja niitä voi koko perhe syödä ja nauttia.

 

Eräskin kertoi kuinka hänen miehensä on ryhtynyt valmistamaan ruoat reseptien avulla ja tämäkös oli sanojalle mieluinen asia. Miksipä ei ne on niin hyviä? Toinen kertoi kuinka heillä mies on myös lähtenyt kuntoprojektiin mukaan ilolla ja tänä päivän molemmat ovat pudottaneet painoa, mahtavaa!

 

Liikkumisen ilo ja siitä saatu hyvä olo on tunne jota ei voi liikaa korostaa ja kehua. Se täytyy jokaisen kokea ja löytää kokeilemalla. Tähän valmennukseen ei ole ikinä ollut ikärajoitusta tai tasorajoitusta. Eli voi lähteä mukaan vaikka ei ole salilla käynytkään. 

 

Jokaikinen aloitus ryhmien kanssa on yhtä jännittävää ollut. Joka kerta pieni vatsanpuru saa aikaan minussa virtapiikin. Positiivisena valmentajana ja kannustavan tsempparina saat minusta sinun matkaasi valmentajan joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Omat terveyshaasteeni ovat saaneet aikaan sen, että halu auttaa muita on sydämen asia. Pääset lukemaan mun tarinan tästä Henkilö blogin takana

 

Liikkumisen lisääminen pienin askelin voi olla sinulle se juttu. Kaksi kertaa viikossa ryhmän kanssa ja omat treenit ja vaikka kaksi kertaa kävelyä viikossa voi olla se sinun aloitus. Pääasia että sinulla on hyvä ja turvallinen  olo mennä eteenpäin. 

 

Inbody -kehonkoostumusmittaus

Inbody -kehonkoostumusmittaus on ollut suosittu ennen valmennusta sillä se antaa parasta tietoa sinun kehon tilanteesta ja voidaa sen mittauksen avulla räätälöidä täysin ohjelmia sinun parhaaksi.

Mittauksissa on  moni käynyt ja todennut että on motivoivaa käydä alussa ja lopussa valmennusta ja nähdä mitä kehossa on tapahtunut neljässä kuukaudessa. Ja tapahtuuhan siellä!! Mistään muualta et saa tietää oman kehon tilannetta, kuin tuolla mittauksella. Vahva suositus! Inbody mittauksesta kannattaa käydä lukemassa tästä In Body -kehonkoostumusmittaus

 

Mikä olisi parasta mitä sinulle voisi tapahtua jo ensi syksynä? 

Olisiko se elämäsi muutos ensi kesää ajatellen jolloin voisit nauttia erilaista kesää vai tyydytkö samaan vanhaan?

 

Tästä pääset lukemaan mahdollisuudestasi johon ei enää pitkä aika ole Rasvanpolttoa ja lihasmassaa -pienryhmät

 

-Mari

 

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.